Fotokvalitetsutskrift med markedsledande hastighet

Zebra’s ZXP Series 9 ™ – kortskrivare med överföringsteknik som är utvecklad för hög säkerhet, den trycker kort med över-kanten täckning och enastående fotokvalitet, med marknadens högsta hastigheter. Med Zebras Color Predictive Technology övervakar ZXP Series 9 konstant utskriften och justerar automatiskt inställningar baserat på patenterade algoritmer för bildbehandling för att uppnå den högsta utskriftskvaliteten.

Skrivaren har ett uskriftskvalitetsläge som kan väljas av användaren, så att användaren kan optimera för utskriftshastighet eller skarp utskriftskvalitet. Zebras patenterade avfallsfria laminatdesign eliminerar mer än 50% av avfallet jämfört med konkurrenter, som ger stora besparingar per kort.

Snabb kortskrivare

ZXP Series 9 kortskrivare har marknadens snabbaste utskrift, med utskriftshastigheter på upp till 190 kort per timme. Innehåller Zebras patenterade dubbelsidiga retransfer-utskriftsteknologi, som ger enastående utskrift, kodning och laminering med parallellt utförande av processerna. Denna utformning eliminerar behovet av mekanisk vridning av kort under produktion, vilket minskar risken för mekaniska fel och stopp i utskriften.

Enkel att integrera och administrera, ZXP Series 9 erbjuder flera anslutningsalternativ för att ge extra flexibilitet och göra det möjligt för användare att installera skrivaren vart som helst i nätverket.

Få tillgång till skrivarinformation och support omedelbart med Print Touch™ och QR-kodsteknologi. Visa skrivarinställningar och status på nätverksskrivare, och hantera ett stort antal nätverkskort från vart som helst i världen med hjälp av Zebras valfria PrintMonitor.

Skrivaraktiverade säkerhetsfunktioner bidrar till att förhindra förfalskade kort och obehörig användning av skrivaren. Användare kan säkerställa extra säkerhet och hindra manipulering med anpassade Zebra® färgband, inklusive specialiserade holografiska laminat.

Enkelt användargränssnitt

Med ett förbättrat användargränssnitt kan du också ha nytta av extra funktioner och fördelar, bland annat en certifierad Windows®-drivrutin och en förbättrad verktygslåda för en konsoliderad vy av alla aspekter av ZXP Series 9-kortskrivaren vilket tillsammans för det enklare att konfigurera. Hjälp din skrivare att göra mer. Lägg till valfria funktioner som kodning av magnetband och läsning och kodning av smartkort och RFID, tillsammans med Zebras mjukvarupaket och SDK-alternativ för de bästa och enklaste alternativen för integrering i mjukvarulösningar.

Funksjoner

 • Enkeltkortmating – «minibankfunkton»
 • 150-korts kapacitet magasin (30 mil)
 • 15-korts uppsamling för avvisade kort
 • 100-korts kapacitet uppsamlingslåda (30 mil)
 • x Series intelligent media teknologi
 • Autokalibrering av media
 • 304 dpi (12 punkt/mm) utskriftsupplösning
 • 21 tecken x 6 linjer LCD kontrollskärm
 • Kensington® säkerhetslås
 • 2 år garanti på skrivare och skrivhuvud
 • Microsoft Windows certified driver

Spesifikasjoner

Utskriftshastighet

1-sidig: 190 kort/t
2-sidig: 180 kort/t

Kapacitet färgband

Fullfärg YMCK 625 kortsidor
Fullfärg YMC 800 kortsidor
Monokrom svart 2500 kortsidor

Teknologi

Retransfer
Överföringstryck

Kommunikation

Standard: USB 2.0
Alternativ: 10/100 Ethernet
Alternativ: 802.11b/g WiFi

Alternativ

Magnetband AAMVA og ISO 7811
MIFARE®, Prox, iClass og
EMV 1 ISO 7816 kontakt
Gen 2 UHF RFID koder
1D strekkodsläsare
802.11b/g WiFi
Lås av skrivare och kort
1- eller 2-sidig laminering

Pris fra kr 15 107,00

Instruksjonsvideoer

ZXP 9: Montera färgband
ZXP 9: Ladda kort
ZXP 9: Skriv ut testkort
ZXP 9: Matning av ett kort
ZXP 9: Kort som fastnat
ZXP 9: Rengöring