Skrivaren med den bästa prestanda för utskrift av sublimering direkt to card

ZXP Series 7-skrivaren har en innovativ design. Den anpassar inmatningen automatiskt till kortets tjocklek och den enkla matningen av färgbandet ger minimal belastning på bandet. Med färgkodade guider och en tydlig LCD-kontrollpanel är kortskrivaren lätt att använda.

Välj mellan många alternativ för kodning, anslutning och färgband, och om extra säkerhet eller hållbarhet på korten krävs så kan ZXP Series 7 också levereras med enkel- eller dubbelsidig laminering. Låsmekanism skyddar skrivaren och media, och programvaran ger ytterligare säkerhet genom att spåra och begränsa aktiviteter efter behov.

Flexibel kortskrivare

ZXP Series 7-skrivaren erbjuder ett brett användningsområde. Du kan välja ytterligare funktioner när du behöver dem – installera funktionalitet när det behövs. Alternativen inkluderar enkel- eller dubbelsidig utskrift, många kodnings- och anslutningsalternativ, inklusive UHF-kodning och 802.11b / g trådlös anslutning, enkel- eller dubbelsidig laminering, integrerad streckkodsläsare, Zebra® Duo-Print dubbelsidig uppgraderingskit och ett brett utbud av färgband.

Anpassning och kontroll via programvaran: ZXP Toolbox ger avancerad kontroll över installation, administration och diagnostik av skrivare, drivrutiner och programvara. Avancerade säkerhetsfunktioner ger administrativ flexibilitet för att anpassa funktionsuppsättningar och privilegier för användare. ZMotif SDK gör det möjligt för programutvecklare att enkelt integrera avancerade funktioner eller skriva anpassade utskriftsapplikationer.

Enkel adminstration

Med Zebras kort, färgband och laminat blir det enklare än någonsin att hantera din skrivare. Äkta Zebra®-förnödenheter uppfyller strikta kvalitetsstandarder och rekommenderas för bästa möjliga utskriftskvalitet och korrekt skrivarprestanda.

Kostnadseffektivitet

Förbrukningsvaror som är utformade för att minimera kostnaden per kort. ZXP Series 7-skrivaren är utformad för att fungera med Zebra True Colors ix-serieband och Zebra True Secure i-serien. Färgband med hög kapacitet minskar kostnaden för utskrifterna och har en förbättrad komposition för utskrift av högkvalitativa bilder med högre hastigheter. Många färgband i två olika storlekar för att möta behoven för alla utskriftsjobb. Zebra True Secure laminat minskar risken för förfalskning och förlänger livslängden på kort och ger hög säkerhet. Den unika designen för laminat minskar dramatiskt avfall genom att eliminera behovet av bärark. Specialdesignade patroner gör det enkelt att byta ut laminatet. Färgband och laminat använder intelligent medieteknik som automatiskt upptäcker och kalibrerar skrivaren.

Funktioner

  • Utskriftsupplösning på 300 dpi (11,8 punkter / mm)
  • Microsoft® Windows Certifierad drivrutin
  • 200-korts kapacitet magasin (30mil)
  • 100-korts kapacitet uppsamlaren (30mil)
  • Singelmatning av kort (ATM-maskin)
  • LCD-skärm 21 tecken x 6 linjer
  • Kensington® säkerhetslås
  • 2 års garanti på skrivare och skrivhuvud

Specifikationer

Utskriftshastighet

Ensidig färg: 300 kort/t, YMCKO
Dubbelsidig färg: 225 kort/t YMCKOK
Ensidig mono: 1 375 kort/t
Dubbelsidig mono: 555 kort/t

Kapacitet färgband

Fullfärg max 750 kortsidor
Monokrom färg max 5 000 kortsidor
Monokrom vit färg max 4 000 kortsidor

Teknologi

Sublimering direct to card

Kommunikation

Standard: USB 2.0

Alternativ

802.11b/g WiFi
10/100 Ethernet
Magnetkodare
RFID-kit 3:e parts
MIFARE, Prox, iClass & EMV 1
ISO 7816 SC
Gen 2 UHF RFID
1D streckkodsläsare
Enkel eller dubbelsidig
Lamineringsmodul

Pris fra kr 18 590,00

Instruktionsfilmer

ZXP7 montera färgband
ZXP7 ladda kort
ZXP7 skriv ut testkort
ZXP7 matning av ett kort
ZXP7 kort som fastnat
ZXP7 rengöring