ZC300-kortskrivaren utför arbetet med hög kvalitet, snabbt och enkelt

Oavsett om du skriver ut passerkort, ID-kort för ditt företag, student-ID eller medlemskort så är kortproduktionen en viktig del. Du vill ha en kortskrivare som är snabb och effektiv utan att kompromissa med din affärsproduktivitet – en kortskrivare som är enkel att konfigurera, enkel att använda och enkel att hantera och som erbjuder avancerade funktioner. Allt detta kan du med ZC300.

Flexibel

Du får många alternativ för utskrifter, enkel- eller dubbelsidig, färg eller svartvitt. Flexibla kodningsalternativ gör att du kan ange magnetkodning eller använda koder från tredje part för att skapa ett kontaktlöst kort. Med snabba utskrifter spenderar de anställda mindre tid på kortutskrifter och mer tid på viktiga uppgifter – och besökare och kunderna spenderar mindre tid på att vänta på att kort ska skrivas ut.

Enkel installation

Du får elegant teknik som förenklar arbetsuppgifterna. ZC300 kortskrivaren är ”plug and play”, direkt ur lådan – ingen konfiguration krävs. Den geniala kortmataren anpassar sig efter korttjockleken. Den nya drivrutinen erbjuder ett grafiskt användargränssnitt som ger en ny nivå av enkelhet för att hantera utskriftsprocessen och utseendet på dina tryckta kort. Det finns bara ett sätt att montera färgbandet i skrivaren för enkelt byte av färgbandet och med det smarta chipet i bandet är du beredd på när det är dags att byta färgband, så att du undviker onödigt driftstopp på skrivaren. Behöver du mata in ett kort manuellt? Det upplysta magasinet förenklar och guidar användarna om var och hur man sätter in kortet. Med stöd för många olika språk är ZC300 redo för distribution i alla delar av världen.

Unik design

Den banbrytande designen ”passar överallt” på ditt företag – från kontoret och backoffice till kundmottagningen. Den smala designen och det lilla utrymmeskravet gör att ZC100-kortskrivaren passar nästan var som helst, vilket ger större flexibilitet till applikationer. Säkerhetsfunktioner gör det möjligt att utföra kortutskrift utan risk i allmänna utrymmen, låsbar skrivare som förhindrar stöld av kort och utskriftskort, kryptering på statlig nivå för att skydda de mest känsliga uppgifterna och autentisering av skrivare till värd för att förhindra obehöriga applikationer eller enheter från utskrifter. Magnetkodning och kontaktlösa integrationer ger ytterligare flexibilitet.

Och med Link-OS för kort inbyggt i Zebras kraftfulla skrivaroperativsystem får du också Print DNA, en mängd olika skrivarprogramvara som sätter ZC300 i en egen klass genom att göra det lättare att integrera kortutskrifter.

Funktioner

 • Utskriftsupplösning på 300 dpi (11,8 punkter / mm)
 • 2 GB flashminne
 • Bildformat: 1006 x 640 pixlar
 • Automatisk kalibrering av färgbandet
 • 100-korts kapacitet för automatisk justering av magasin (30 miles)
 • 100-korts insamlingslåda (30 mil)
 • Manuell inmatning av kort med LED-belyst ram
 • 3 Tricolor-skrivarstatus-LED-indikator
 • Kensington® säkerhetslås
 • Autentisering av skrivarvärd och datakryptering
 • Skriv ut NFC-taggen och snabbhjälp QR-kod för support
 • 2 års garanti på skrivare och skrivhuvud

Specifikationer

Utskriftshastighet

Ensidig färg: 150 kort/t
Ensidig mono: 700 kort/t

Utskrift

Enkelsidig
Dubbelsidig

(Beroende på utförande)

Kapacitet färgband

Fullfärg max 300 kortsidor
Monokrom färg max 2 000 kortsidor

Teknologi

Sublimering direct to card

Kommunikation

Standard: USB 2.0

Alternativ

10/100 Ethernet
802.11ac WiFi
Magnetkodare
RFID-kit 3:e parts

Pris fra kr 10 890,00

Instuktionsfilmer

ZC100/300 montera färgband
ZC100/300 ladda kort
ZC100/300 skriv ut testkort
ZC100/300 matning ett kort
ZC100/300 kort som fastnat
ZC100/300 rengöring