Utskrifter med fotokvalitet och marknadsledande hastighet

Att arrangera stora tillställningar kräver omfattande planering och koordinering av logistik. Eliminera extraarbete, med Zebras ZC10L storformats kortskrivare (kort 140x80mm) behöver du inte förbeställa och katalogisera förtryckta kort för ackreditering och festivalpass. Undvik att behöva slänga förtryckta kort som inte hämtas ut av användare efter varje arrangemang. Gästerna vill ha valuta för pengarna och mervärde. De förväntar sig att eventet inte bara är själva händelsen utan blir en större upplevelse. Gör ditt event meningsfullt och minnesvärt för att skapa personliga upplevelser. Starta detta med ett visuellt övertygande och anpassat ackrediteringskort, ID-kort och festivalpass.

Skriv ut dina färgkort kant i kant i en process

Som det enda storformats direkt-till-kort-skrivaren på marknaden som kan skriva ut kant i kant i en utskrift, ger ZC10L dig frihet att anpassa och minimera problem och reducera avfall. Ingen anledning till att förtrycka kort. Anpassa kortets baksida med gästinstruktioner eller med det ”finstilta” innehållet med Zebras monokroma svarta band.

Zebra ZC10L-kortskrivare med enastående fotokvalitet

Skapa visuellt övertygande kort med högkvalitativa layouter. Denna 300 dpi-fotoskrivare levererar ZC10L exceptionell bildkvalitet, särskilt för bakgrundsgrafik och bilder. Skapa nya intäktskällor genom att inkludera sponsorlogotyper och annonsplaceringar. Med fantastiska foton och grafik blir dina kort gästens souvenirer långt efter evenemanget istället för bara ett accessverktyg vid evenemanget.

Använd det utökade användningsområdet

Skapa vackra kortdesigner med grafik, text, streckkoder och bilder med hjälp av Zebra CardStudio-kortdesignprogramvara. Sedan producerar du korten med ZC10L. Gör kortdesignändringar ända fram till eventet – du behöver inte förbeställa kort. Ta gästfoton vid incheckningen för att ytterligare anpassa korten. Lätt att inkludera sponsorlogotyper, reklam och programinformation.

Specifikationer

Utskriftshastighet

1-sidig färg: 200 kort/t
1-sidig mono: 350-425 kort/

Kapacitet färgband

Fullfärg 400 kort
Svart 2 000 kort

Alternativ

10/1000 Ethernet
Extern print server

Teknologi

Sublimering Direct to card

Kommunikation

Standard: USB 2.0

Kortstorlek

H=140mm x B=88 mm, 17mil tjockt

Pris fra kr 92 547,00

Instruktions video

ZC10L Kom igång
ZC10L Rengöring
ZC10L kort som fastnat

Färgband och kort

Fullfärg färgband till 400 kortsidor + 400 kort utan hål

Fullfärg färgband till 400 kortsidor + 400 kort med 1 hål

Fullfärg färgband till 400 kortsidor + 400 kort med 2 hål

Färgband svart till 2 000 kortsidor