ZC100 Series kortskrivare

ZC100 den enkla skrivaren när det ställs högra krav på kvalitet

Oavsett om du skriver ut namnskyltar, gästkort, kundkort eller matmärkningskort så är kortutskrift en viktig funktion i din verksamhet. Du vill ha en kortskrivare som är snabb och effektiv utan att kompromissa med företagets produktivitet – en kortskrivare som är enkel att konfigurera, enkel att använda och enkel att hantera. Allt får du med ZC100.

Enkel och elegant

Du får en teknik som förenklar arbetsuppgiften. ZC100-kortskrivaren är ”plug and play”, direkt ur lådan – ingen konfiguration krävs. Den geniala kortmataren anpassar sig efter korttjockleken. Den nya drivrutinen erbjuder ett grafiskt användargränssnitt som ger en ny nivå av enkelhet för att hantera utskriftsprocessen och utseendet på dina tryckta kort. Det finns bara ett sätt att montera färgbandet i skrivaren för ett enkelt färgbandsbyte – och med det smarta chipet i färgkassetten är du förberedd på när bandet tar slut och när det är dags att byta färgband, så du undviker onödiga driftstopp på skrivaren. Behöver du mata in ett kort manuellt? Det upplysta magasinet förenklar och guidar användarna om var och hur man matar in kortet. Med stöd för många olika språk är ZC100 redo för användning i alla delar av världen.

Banbrytande design

Den banbrytande designen ”passar överallt” på ditt företag – från kontoret och backoffice till kundmottagningen. Den smala designen och det lilla utrymmeskravet gör att ZC100-kortskrivaren passar nästan var som helst, vilket ger större flexibilitet till applikationer. Säkerhetsfunktioner gör det möjligt att utföra kortutskrift utan risk i allmänna utrymmen, låsbar skrivare som förhindrar stöld av kort och utskriftskort, kryptering på statlig nivå för att skydda de mest känsliga uppgifterna och autentisering av skrivare till värd för att förhindra obehöriga applikationer eller enheter från utskrifter. Magnetkodning och kontaktlösa integrationer ger ytterligare flexibilitet.

Snabba utskrifter

Utskriftshastigheterna är upp till 30% snabbare än Zebra-föregångaren, ZXP Series 1-kortskrivare, så dina anställda spenderar mindre tid på att skriva ut kort och mer tid på andra viktiga uppgifter – och dina besökare spenderar mindre tid på väntan att kort skall skrivas ut. Med Zebra Print DNA och kompletterande skrivarprogramvara CardDesigner v2 blir det enklare än någonsin att integrera kortutskrifter i appar, designa kortlayouter med stöd för ZC100-kortskrivare.

Funktioner

 • Utskriftsupplösning på 300 dpi (11,8 punkter/mm)
 • 2 GB flashminne
 • Bildformat: 1006 x 640 pixlar
 • Automatisk kalibrering av färgbandet
 • 100-korts kapacitet för automatisk justering av magasin (30 miles)
 • 100-korts insamlingslåda (30 mil)
 • Manuell inmatning av kort med LED-belyst ram
 • 3 Tricolor-skrivarstatus-LED-indikator
 • Kensington® säkerhetslås
 • Autentisering av skrivarvärd och datakryptering
 • Skriv ut NFC-taggen och snabbhjälp QR-kod för support
 • 2 års garanti på skrivare och skrivhuvud

Specifikationer

Utskriftshastighet

Ensidig färg: 150 kort/t

Ensidig mono: 700 kort/t

Utskrift

Enkelsidig

Kapacitet färgband

Fullfärg max 200 kortsidor
Monokrom färg max 2000 kortsidor

Teknologi

Sublimering direct to card

Kommunikation

Standard: USB 2.0

Alternativ

10/100 Ethernet
802.11ac WiFi
Magnetkodare
RFID-kit 3:e parts

Pris fra kr 8 206,00

Instruktionsfilmer

ZC100/300 montera färgband
ZC100/300 ladda kort
ZC100/300 skriv ut testkort
ZC100/300 matning ett kort
ZC100/300 kort som fastnat
ZC100/300 rengöring