Kortskrivere for studentbevis, skolebevis, ID-kort

Image

Detta är ett urval av skrivare som lämpar sig för student- och skol-ID. Student-ID kan tryckas på förhandstryckta kort där bild och information skrivs ut vid utfärdandet, eller skrivas ut komplett med en passande kortskrivare.

ZC100 Prisvärd skrivare med hög kvalitet för de enklare uppgifterna

Zebra ZC100 är den enklaste kortskrivare i den nya serien från Zebra. ZC100 skriver kant-till-kant med skarpa färger och streckkoder. Blanka kort läggs in på framsidan, färdiga kort samlas i en praktiskt uppsamlare på framsidan, för enkel och snabb hantering. ZC100 är väl lämpad för tryck av medlemskort, namnskylt och kort för matmärkning, ZC100 är designad för att fungera direkt ur förpackningen. Det är ingen tidskrävande och komplicerad uppstart – anslut den och börja skriva ut kort.

Alternativ:
10/100 Ethernet
802.11ac Mfi
Magnetbandskodning

Pris fra kr 8 206,00

ZC350 Snabbare än de flesta med avancerad kodning och säkerhet

Zebra ZC350 kortskrivaren har allt man kan önska. Avancerade utskriftsalternativ för alla typer av design. Med stöd för de flesta kodningsteknologier kan alla typer av kort produceras. Upp till dubbelt så snabbt som vissa konkurrerande skrivare.

Med Pärl-, Silver- eller Laminatband kan skrivaren producera färgskiftande grafik som är svårt att förfalska, 3D-stileffekter, vattenstämpel under UV-ljus, eller extra slitstarkt lager för kort som ska hålla i tre till fem år. ZC350 trycker säkra kort snyggare och snabbare.

Alternativ:
802.11ac Mfi
Magnetbandskodning
MIFARE®, Prox, iCLASS
Smart Card Contact

Standard:
USB 2.0
10/100 Ethernet

Pris fra kr 10 890,00

ZXP Series 9™ Trycker utfallande med fotokvalitet - marknadens snabbaste

ZXP Series 9™ är utvecklad för att möta krav på hög säkerhet och tryck med fotokvalitet. Skrivaren är idealisk för utskrift av bilder och grafik. Zebra Color Predictive Technology justerar skrivarinställningarna direkt, korten får automatiskt den högsta utskriftskvaliteten.

ZXP Series 9™ är en retransferskrivare, den trycker extremt slitstarka kort med utfallande tryck. Retransferteknologin trycker utan problem också på RFID eller smarkort som normalt har ojämn yta. ZXP Series 9™ är marknadens snabbaste retransferskrivare.

Alternativ:
802.11b/g Mfi
Magnetbandskodning
MIFARE® ISO 14443 A & B
+ ISO 7816 Contact Encoder

Säkring med lås
Laminering

Pris fra kr 15 107,00