Kortskrivere for navneskilt og akkreditering

Image

Namnskyltar kan skrivas ut på en prisvärd skrivare som vanlig text på blanka eller förhandstryckta kort. Eller med avancerad utskrift- och fotokvalitet. Kontakta oss för förslag om vilken lösning som passar bäst för ditt ändamål.

ZC100 Prisvärd skrivare med hög kvalitet för de enklare uppgifterna

Zebra ZC100 är den enklaste kortskrivare i den nya serien från Zebra. ZC100 skriver kant-till-kant med skarpa färger och streckkoder. Blanka kort läggs in på framsidan, färdiga kort samlas i en praktiskt uppsamlare på framsidan, för enkel och snabb hantering. ZC100 är väl lämpad för tryck av medlemskort, namnskylt och kort för matmärkning, ZC100 är designad för att fungera direkt ur förpackningen. Det är ingen tidskrävande och komplicerad uppstart – anslut den och börja skriva ut kort.

Alternativ:
10/100 Ethernet
802.11ac Mfi
Magnetbandskodning

Pris fra kr 8 206,00

ZC350 Snabbare än de flesta med avancerad kodning och säkerhet

Zebra ZC350 kortskrivaren har allt man kan önska. Avancerade utskriftsalternativ för alla typer av design. Med stöd för de flesta kodningsteknologier kan alla typer av kort produceras. Upp till dubbelt så snabbt som vissa konkurrerande skrivare.

Med Pärl-, Silver- eller Laminatband kan skrivaren producera färgskiftande grafik som är svårt att förfalska, 3D-stileffekter, vattenstämpel under UV-ljus, eller extra slitstarkt lager för kort som ska hålla i tre till fem år. ZC350 trycker säkra kort snyggare och snabbare.

Alternativ:
802.11ac Mfi
Magnetbandskodning
MIFARE®, Prox, iCLASS
Smart Card Contact

Standard:
USB 2.0
10/100 Ethernet

Pris fra kr 10 890,00

ZXP Series 9™ Trycker utfallande med fotokvalitet - marknadens snabbaste

ZXP Series 9™ är utvecklad för att möta krav på hög säkerhet och tryck med fotokvalitet. Skrivaren är idealisk för utskrift av bilder och grafik. Zebra Color Predictive Technology justerar skrivarinställningarna direkt, korten får automatiskt den högsta utskriftskvaliteten.

ZXP Series 9™ är en retransferskrivare, den trycker extremt slitstarka kort med utfallande tryck. Retransferteknologin trycker utan problem också på RFID eller smarkort som normalt har ojämn yta. ZXP Series 9™ är marknadens snabbaste retransferskrivare.

Alternativ:
802.11b/g Mfi
Magnetbandskodning
MIFARE® ISO 14443 A & B
+ ISO 7816 Contact Encoder

Säkring med lås
Laminering

Pris fra kr 15 107,00

ZC10L Högsta bildkvalitet i en superkortskrivare för vip och ackreditering

Zebra ZC10L är den endaste storformat kortskrivaren som trycker kant-till-kant-färgkort i en process. Minska avfall och spara pengar genom att skriva ut de kort som du behöver, med den här skrivaren är det inte nödvändigt att beställa förtryckta kort.

ZC10L är så flexibel att du kan göra ändringar på kort ända fram till tidpunkten för arrangemanget. Inkludera sponsorlogotyp, införliva reklam och gästfotografier.

ZC10L trycker kort i format 88 x 140mm, med plats för önskad information som lätt att läsa på avstånd.

Alternativ:
Extern 10/1000 Ethernet Print Server

Pris fra kr 92 547,00