Kortskrivere for medlemskort, enkle eller avanserte

Image

Här visar vi kortskrivare som kan trycka medlemskort, från enkelt tryck på förhandstryckta kort till avancerat tryck och programmering av RFID-kort. Kontakta oss för goda råd om den lösning som är bäst lämpat för ditt ändamål.

ZC100 Prisvärd skrivare med hög kvalitet för de enklare uppgifterna

Zebra ZC100 är den enklaste kortskrivare i den nya serien från Zebra. ZC100 skriver kant-till-kant med skarpa färger och streckkoder. Blanka kort läggs in på framsidan, färdiga kort samlas i en praktiskt uppsamlare på framsidan, för enkel och snabb hantering. ZC100 är väl lämpad för tryck av medlemskort, namnskylt och kort för matmärkning, ZC100 är designad för att fungera direkt ur förpackningen. Det är ingen tidskrävande och komplicerad uppstart – anslut den och börja skriva ut kort.

Alternativ:
10/100 Ethernet
802.11ac Mfi
Magnetbandskodning

Pris fra kr 8 206,00

ZC350 Snabbare än de flesta med avancerad kodning och säkerhet

Zebra ZC350 kortskrivaren har allt man kan önska. Avancerade utskriftsalternativ för alla typer av design. Med stöd för de flesta kodningsteknologier kan alla typer av kort produceras. Upp till dubbelt så snabbt som vissa konkurrerande skrivare.

Med Pärl-, Silver- eller Laminatband kan skrivaren producera färgskiftande grafik som är svårt att förfalska, 3D-stileffekter, vattenstämpel under UV-ljus, eller extra slitstarkt lager för kort som ska hålla i tre till fem år. ZC350 trycker säkra kort snyggare och snabbare.

Alternativ:
802.11ac Mfi
Magnetbandskodning
MIFARE®, Prox, iCLASS
Smart Card Contact

Standard:
USB 2.0
10/100 Ethernet

Pris fra kr 10 890,00

ZXP Series 7™ Med driftsäkerhet för avancerad produktion av kort

ZXP Series 7™ kortskrivare är byggd för att möta behov i en krävande arbetsmiljö. Robust design för ett brett spektrum av miljöer och applikationer. Fotografisk utskriftskvalitet och färgdjup, hög driftsäkerhet och lågt underhåll.

ZXP Series 7™ har hög utskriftshastighet som ökar produktiviteten och reducerar väntetiden. Skrivare kan hantera upp till tre uppgifter samtidigt: kodning, utskrift och laminering. Kortmagasin för 200 kort. Ix-Series™ högkapacitetsband säkerställer en snabb utskrift.

Alternativ:
802.11ac Mfi
Magnetbandskodning
MIFARE®, Prox, iCLASS
EPCglobal Gen 2 UHF RFID

Smartkort-kontakt
1D streckkodsskanner
Säkring med lås
Laminering

Pris fra kr 18 590,00