Kortskrivere for produksjon av kort for matmerking

Image

Här visar vi kortskrivare som lämpar sig för tryck av kort för märkning av mat samt kort för många andra ändamål. För information om skrivare och tillbehör som är optimalt för ditt behov, kontakta oss för professionell vägledning.

ZC100 Prisvärd skrivare med hög kvalitet för de enklare uppgifterna

Zebra ZC100 är den enklaste kortskrivare i den nya serien från Zebra. ZC100 skriver kant-till-kant med skarpa färger och streckkoder. Blanka kort läggs in på framsidan, färdiga kort samlas i en praktiskt uppsamlare på framsidan, för enkel och snabb hantering. ZC100 är väl lämpad för tryck av medlemskort, namnskylt och kort för matmärkning, ZC100 är designad för att fungera direkt ur förpackningen. Det är ingen tidskrävande och komplicerad uppstart – anslut den och börja skriva ut kort.

Alternativ:
10/100 Ethernet
802.11ac Mfi
Magnetbandskodning

Pris fra kr 8 206,00

ZC300 Snabb och exakt kortskrivare för de flesta typer av standardkort

Zebra ZC300 är skrivaren som täcker alla behov för en standardkortskrivare, med funktioner som hjälper till att producera kort snabbare och enklare.

ZC300 har LCD-skärm med intuitiva ikoner och textbaserade meddelanden så att alla användare enkelt kan förstå vad skrivaren behöver och hur man utför funktioner, inklusive hur du tar bort papperstrassel.

Kortmateren justeras automatiskt till tjockheten av kortet, det är slut på att behöva gissa och göra manuella justeringar.

Alternativ:
10/100 Ethernet
802.11ac Mfi
Magnetbandskodning

Versioner:
1-sidig
2-sidig

Pris fra kr 10 890,00

ZXP Series 7™ Med driftsäkerhet för avancerad produktion av kort

ZXP Series 7™ kortskrivare är byggd för att möta behov i en krävande arbetsmiljö. Robust design för ett brett spektrum av miljöer och applikationer. Fotografisk utskriftskvalitet och färgdjup, hög driftsäkerhet och lågt underhåll.

ZXP Series 7™ har hög utskriftshastighet som ökar produktiviteten och reducerar väntetiden. Skrivare kan hantera upp till tre uppgifter samtidigt: kodning, utskrift och laminering. Kortmagasin för 200 kort. Ix-Series™ högkapacitetsband säkerställer en snabb utskrift.

Alternativ:
802.11b/g Mfi
Magnetbandskodning
MIFARE®, Prox, iCLASS
EPCglobal Gen 2 UHF RFID

Smartkort-kontakt
1D streckkodsskanner
Säkring med lås
Laminering

Pris fra kr 18 590,00