Kortskrivere for produksjon av ID-kort og adgangskort

Image

Här visar vi kortskrivare som lämpar sig för tryck av ID-kort, men som också kan användas till många andra syften. För information om skrivare och tillbehör som är optimalt för ditt syfte, kontakta oss för professionell vägledning.

ZC300 Snabb och exakt kortskrivare för de flesta typer av standardkort

Zebra ZC300 är skrivaren som täcker alla behov för en standardkortskrivare, med funktioner som hjälper till att producera kort snabbare och enklare.

ZC300 har LCD-skärm med intuitiva ikoner och textbaserade meddelanden så att alla användare enkelt kan förstå vad skrivaren behöver och hur man utför funktioner, inklusive hur du tar bort papperstrassel.

Kortmateren justeras automatiskt till tjockheten av kortet, det är slut på att behöva gissa och göra manuella justeringar.

Alternativ:
10/100 Ethernet
802.11ac Mfi
Magnetbandskodning

Versioner:
1-sidig
2-sidig

Pris fra kr 10 890,00

ZC350 Snabbare än de flesta med avancerad kodning och säkerhet

Zebra ZC350 kortskrivaren har allt man kan önska. Avancerade utskriftsalternativ för alla typer av design. Med stöd för de flesta kodningsteknologier kan alla typer av kort produceras. Upp till dubbelt så snabbt som vissa konkurrerande skrivare.

Med Pärl-, Silver- eller Laminatband kan skrivaren producera färgskiftande grafik som är svårt att förfalska, 3D-stileffekter, vattenstämpel under UV-ljus, eller extra slitstarkt lager för kort som ska hålla i tre till fem år. ZC350 trycker säkra kort snyggare och snabbare.

Alternativ:
802.11ac Mfi
Magnetbandskodning
MIFARE®, Prox, iCLASS
Smart Card Contact

Standard:
USB 2.0
10/100 Ethernet

Pris fra kr 10 890,00

ZXP Series 9™ Trycker utfallande med fotokvalitet - marknadens snabbaste

ZXP Series 9™ är utvecklad för att möta krav på hög säkerhet och tryck med fotokvalitet. Skrivaren är idealisk för utskrift av bilder och grafik. Zebra Color Predictive Technology justerar skrivarinställningarna direkt, korten får automatiskt den högsta utskriftskvaliteten.

ZXP Series 9™ är en retransferskrivare, den trycker extremt slitstarka kort med utfallande tryck. Retransferteknologin trycker utan problem också på RFID eller smarkort som normalt har ojämn yta. ZXP Series 9™ är marknadens snabbaste retransferskrivare.

Alternativ:
802.11b/g Mfi
Magnetbandskodning
MIFARE® ISO 14443 A & B
+ ISO 7816 Contact Encoder

Säkring med lås
Laminering

Pris fra kr 15 107,00