Kortskrivere for produksjon av adgangskort

Image

Här visar vi kortskrivare om lämpar sig för tryck av passerkort, men som också kan användas till många andra ändamål. För information om skrivare och tillbehör som är optimalt för ditt behov, kontakta oss för professionell vägledning.

ZC300 Snabb och exakt kortskrivare för de flesta typer av standardkort

Zebra ZC300 är skrivaren som täcker alla behov för en standardkortskrivare, med funktioner som hjälper till att producera kort snabbare och enklare.

ZC300 har LCD-skärm med intuitiva ikoner och textbaserade meddelanden så att alla användare enkelt kan förstå vad skrivaren behöver och hur man utför funktioner, inklusive hur du tar bort papperstrassel.

Kortmateren justeras automatiskt till tjockheten av kortet, det är slut på att behöva gissa och göra manuella justeringar.

Alternativ:
10/100 Ethernet
802.11ac Mfi
Magnetbandskodning

Versioner:
1-sidig
2-sidig

Pris fra kr 10 890,00

ZXP Series 7™ Med driftsäkerhet för avancerad produktion av kort

ZXP Series 7™ kortskrivare är byggd för att möta behov i en krävande arbetsmiljö. Robust design för ett brett spektrum av miljöer och applikationer. Fotografisk utskriftskvalitet och färgdjup, hög driftsäkerhet och lågt underhåll.

ZXP Series 7™ har hög utskriftshastighet som ökar produktiviteten och reducerar väntetiden. Skrivare kan hantera upp till tre uppgifter samtidigt: kodning, utskrift och laminering. Kortmagasin för 200 kort. Ix-Series™ högkapacitetsband säkerställer en snabb utskrift.

Alternativ:
802.11ac Mfi
Magnetbandskodning
MIFARE®, Prox,
iCLASS
EPCglobal Gen 2
UHF RFID

Smartkort-kontakt
1D streckodsskanner
Säkring med lås
Laminering

Pris fra kr 18 590,00

ZC10L Högsta bildkvalitet i en superkortskrivare för vip och ackreditering

Zebra ZC10L är den endaste storformat kortskrivaren som trycker kant-till-kant-färgkort i en process. Minska avfall och spara pengar genom att skriva ut de kort som du behöver, med den här skrivaren är det inte nödvändigt att beställa förtryckta kort.

ZC10L är så flexibel att du kan göra ändringar på kort ända fram till tidpunkten för arrangemanget. Inkludera sponsorlogotyp, införliva reklam och gästfotografier.

ZC10L trycker kort i format 88 x 140mm, med plats för önskad information som lätt att läsa på avstånd.

Alternativ:
Extern 10/1000 Ethernet Print Server

Pris fra kr 92 547,00